Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شبکه لرزه نگاری استان کرمانشاه از وقوع بیش از ۷ هزار و ۸۰۰ زلزله در این استان طی دوسال اخیر و همچنین کاهش لرزه‌خیزی منطقه خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرهاد فروزی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز  اظهار داشت: پس از زلزله ۷.۳ ریشتری ازگله در ۲۱ آبان سال ۹۶ تاکنون ۷ هزار و ۸۸۶ مورد زمین لرزه در منطقه رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این تعداد یک مورد بالای ۶ ریشتر در چهارم آذر سال قبل، ۱۶ مورد بین ۵ تا ۶ ریشتر، ۱۴۴ مورد بین چهار تا پنج ریشتر، ۸۳۴ مورد بین ۳ تا ۴ ریشتر و ۶ هزار و ۸۹۱ مورد کمتر از ۳ ریشتر گزارش شده است.

رئیس شبکه لرزه نگاری استان کرمانشاه بیان کرد: پس از وقوع زلزله بزرگ ازگله، فعالیت لرزه خیزی استان به ویژه در دشت ذهاب زیاد بود که به مرور شاهد کاهش تعداد و بزرگی زلزله ها در منطقه لرزه بودیم به گونه ای که در ماه های اخیر لرزه خیزی منطقه بسیار کاهش یافته است.

فروزی خاطرنشان کرد: در استان کرمانشاه گسل های فعالی وجود دارد که می توانند لرزه زایی داشته باشند که از جمله این گسلها گسل دینور است که از مناطق شمالی استان از سرتخت در گردنه مروارید تا ورودی به استان همدان نزدیک نهاوند ادامه دارد که بخش لرزه زایی آن سابقه تاریخی دارد.

وی با تاکید بر اینکه هر از چند گاهی در گسل های مهم استان شاهد وقوع رویداد زمین لرزه هستیم، افزود: از نظر بازه جغرافیایی گسل دینور شامل حوالی کامیاران، میان راهان، کنگاور و سنقر می شود.

رئیس شبکه لرزه نگاری استان کرمانشاه بیان کرد: روند زمین لرزه در استان طبیعی است و در حال حاضر هیچ روند غیر نرمال و هشداری پیش بینی نمی شود هرچند نمی توان زلزله را حدس زد.

فروزی با بیان اینکه در مناطقی که گسل های مهم وجود دارد احتمال بروز زمین لرزه بالا است، گفت: زلزله اخیر سرپل با شدت ۳.۷ ریشتر نیز جز پس لرزه های زمین لرزه اصلی سال ۹۶ است که البته این روند کند همچنان ادامه دارد و ممکن است سالهای سال طول بکشد.

وی با تاکید بر اینکه نمی توان گفت تنها تا دو سال پس از زلزله پس لزه ها ادامه دارد، عنوان کرد: این پس لرزه ها هیچ گاه پایان ندارد اما ۱.۵ تا ۲ سال بعد زمین لرزه های بزرگ روند پس لرزه ها بسیار کند می شود تا جایی که مردم رویداد زمین لرزه را فراموش می کنند.

فروزی با بیان اینکه هر از چند گاهی در منطقه زمین لرزه داریم، خاطرنشان کرد: همواره زمین لرزه های کوچک در منطقه اتفاق می افتد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۸۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیتکانلو در خراسان شمالی لرزید

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ براساس اعلام مرکز لرزه نگاری کشور وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، زمان وقوع این زمین لرزه ساعت ۱۵ و ۳۷ دقیقه و ۲۸ ثانیه و در عمق هشت کیلومتری زمین رخ داده است.

بیشتر بخوانید؛ کرمان لرزید

براساس این گزارش، مختصات جغرافیایی این زمین لرزه ۳۷.۲۰۲ درجه عرض شمالی و ۵۸.۳۲۳ درجه طول شرقی بوده است.

مرکز وقوع این زلزله شهر تیتکانلو خراسان شمالی بوده است.

هنوز از خسارات احتمالی این زمین لرزه گزارشی دریافت نشده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229331 برچسب‌ها اخبار حوادث

دیگر خبرها

  • خوزستان لرزید
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • زلزله در خراسان شمالی ؛ شدت و مرکز زمین لرزه
  • تیتکانلو در خراسان شمالی لرزید
  • زلزله ۴.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر تیتکانلو خراسان شمالی را لرزاند
  • زلزله ای با بزرگی ۴.۲ ریشتر خراسان شمالی را لرزاند